22-05-08

SPIER(ING)EN

Spieren en spieringen een hemelsbreed verschil !

Spieringen die zijn niet voor mijn mondje bestemd. Teveel peesjes en vettige randjes. Geef mij dan maar een koteletje zonder beentjes.

Genoeg gezever over de spieringen.

Gisteren had ik wat last van de kuitspieren, ze voelden aan alsof ik te ver gerokken had.

Vandaag heb ik de oorzaak gevonden, heb gisteren tijdens het lossen van een palet papier (520 kg) me waarschijnlijk verokken.

Die palet moest geleverd worden in een ondergrondse garage. Zie je het al voor je, schuine afdaling met een palet van 520 kg. En maar tegenhouden, hopend dat ze niet naar beneden raast met mij eronder. Komt regelmatig voor dat ik op rare plaatsen moet leveren. Klant is koning zeggen ze dan.

VANAVOND

Vanavond ga ik 7 km loopje doen aan 6 min per km. Zal me weer moeten intomen dat ik ze weer niet te snel afhaspel. Kan me soms moeilijk bedwingen als het goed gaat. Zal eens luisteren naar mijn lichaam meerbepaald naar de stramme kuiten. Niet dat ze veel zullen zeggen denk ik. Ze zullen het me wel laten voelen als het hen niet aanstaat.

Oeps al zo laat terug, zal stoppen met schrijven, spring op de fiets om de kleine af te halen aan het schooltje. Zal weer content zijn als hij de papa ziet. 

Voila zih, een relaasje van vandaag terug gepost. Ben weer up to date voor vandaag.

Groetjes en tot......

PS. Zaterdag uitstapje naar Plopsaland De Panne 

15:29 Gepost door Andy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.