29-05-08

WISSELLOOPJE LEUK !!!!!!!!

Donderdag 18u45 Groenhovebos !

Wat staat er vanavond op het menu ! Neen geen frieten met kip.  Een wisselloop van 9 km (500m loslopen en 500 m tegen 3 min).

Eén probleem in het bos staan geen bordjes die aanduiden 500 meter. Zodus heb ik het praktisch opgelost en er een minutenloop van gemaakt. Ik ben gestart met ongeveer 500 meter loslopen en dan 3 minuten tegen mijn limiet gelopen (HR 155) en dan 5 minuten aan rustig tempo (HR 140). En zo verder.. Heb wel in plaats van 9 km, 10 km gelopen doordat ik wat langer uitgelopen heb. Eindtijd 55'18" met gemiddelde HR 147

Morgen eens zien wat de beentjes zeggen, of ik zaterdag terug van de partij zal staan met mijn schoentjes aan. Naar het einde toe had ik wat last van kniepijn. Misschien zal dagje extra rust nodig zijn. We zien wel.

Nog iets wat die wisselloop betreft, "Mario (mijn coach) je hebt gelijk het is één van de leukste trainingen samen met de duurloop".

Bij deze wens ik iedereen veel succes die zaterdag meedoet aan de Mc Bride loop. Go for It Katrien !

Groetjes Andy

 

 

 

20:31 Gepost door Andy in running | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

WAAAW ! wat een aanmoediging !! ga wel niet verder kunnen dan "Gaze" geven, die wisseloopjes liggen je goed zo te lezen !en je hartslag amai !! om jaloers op te zijn ...Goe bezig zo te zien ,Mario ga content zijn ps da logootje lukt het niet ?

Gepost door: Katrien | 29-05-08

De commentaren zijn gesloten.