09-06-08

RUST - STILLE FAN !

RUST  !

Jaja, ik heb een weekje mijn schoenen in de doos gestoken. Gerust wegens opkomende pijn aan bovenbeen. Het zou te jammer zijn om door te lopen en een blessure op te lopen in het vooruitzicht naar de 10 km die ik loop tijdens de Nacht van West-Vlaanderen in Torhout. Vandaar mijn wijze beslissing om een weekje rust in te lassen.

STILLE FAN ! 

Vrijdagavond heb ik ontdekt tijdens mijn wekelijks winkeluitstapje in de Colruyt van Torhout dat ik er nog een stille fan bij heb. Ik werd plotseling van langs achter aangevallen in de frigo en bijna gewurgd. Toen ik me kon loswerken en me omdraaide was de verrassing groot. Het was.......... mijn maatje waarbij ik twee toffe jaren heb beleefd tijdens de mountainbike ritten op zaterdag- of zondagmorgen. Wat waren dat leuke tijden, afzien en toch nog kunnen lachen en vooral veel tateren. Maar ja, ik heb gekozen om te beginnen lopen en vandaar zien we elkaar nog bitter weinig. Wat eigenlijk wel jammer is Huilen.

"Hey, hoe gaat het ermee" vroeg hij. "Ik ben je grootste fan en kijk regelmatig op je weblog hoe je trainingen gaan." "Je ziet er goed uit." Wel Peter je zag er ook goed uit. Waar is de tijd hè ? Ooit zal het er nog wel eens van komen dat we samen fietsen of misschien eens lopen. Hij had namelijk ook meegedaan aan de corrida in Torhout. Hij was nu van plan om een kwart triathlon te doen denk ik. Veel Succes Peter (als hij die al niet in zijn beentjes heeft rond deze tijd).

Bedankt Peter en iedereen vooral die mijn blog bezoekt en me moreel steunt ook al is het op een stille manier.

Groetjes Andy

 

 

 

 

 

 

 

 

21:13 Gepost door Andy in running | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.