11-06-08

MORELE STEUN VAN MIJN GROOTSTE SUPPORTER, Andrès!

Tis woensdag vandaag, en mijn vrouw had vandaag dagje congè. De kleine was nog wakker toen ik rond 12u thuis kwam van mijn werk. Ja, ik had een kort dagje vandaag, niet veel moeten leveren, weinig klanten.

Ik had mijn programma voor vanmiddag al uitgestippeld in mijn gedachten. Wisselloopje van 8 km en daarna nog het gras afmaaien.

Das een goed gedacht zei het vrouwke. We zullen meefietsen, onze kleine man Andrès is zot van fietsen. Ook al zit hij nog in een kinderzitje achteraan op de fiets van mama, hij vindt het leuk. Hij tatert er dan ook vrolijk op los over al hetgeen hij ziet in de omgeving.

Voila, we zijn vertrokken voor mijn wisselloopje van 8 km. Hartslag in orde, okè we kunnen versnellen. Ik heb er een eigen creatie van gemaakt om eens te kijken hoe ver ik sta. Moet zeggen, heel ver naar mijn eigen mening. Ik moest aanvankelijk 500 m inlopen en dan 500 meter tegen 5,20 min. Ik heb er 5 minuten loslopen van gemaakt en 5 minuten versneld tempo. Ik liep sommige momenten als een bezetene die achtervolgd werd (was wel zo, want Katrien fietste mee met Andrès). Ik wilde waarschijnlijk indruk maken op de vrouw en zoon, maar het ging lekker. De 5 minuten loslopen liep ik aan hartslag 140 en de 5 minuten tempoversnellingen liep ik tegen de 160. Nog net onder mijn limiet. Met één uitschieterke van 170 bergop.

Thuis gekomen na 41 minuten een 11 seconden met een gemiddelde hartslag van 152 was ik dik tevreden met mijn trainingsresultaat. Ik was fier. De kleine zei, "papa loopt rap è mama". Ja, ik voelde dat ik gelopen had, maar was niet doodop, mag ook niet hè op training.

Dit eerste luikje van namiddagprogramma zat erop, nu kwam het gras maaien. Daar kan ik en wil ik ook niet veel over bloggen. Iedereen weet wat het is en hoe het moet (hoop ik, haha).

Effe piepen op mijn schema voor vrijdag, zo zo, de fartlec. Zal nog effe Katrien moeten raadplegen waar zij die loopt. Bij deze Katrien als je toevallig even passeert op mijn blogje graag een tip waar jij de fartlec loopt.

Groetjes en tot vrijdag zeker of ......... ?

 

 

 

19:33 Gepost door Andy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Altijd leuk om aangemoedigd te worden, zelfs op een training. Als dit dan ook nog je grootste supporter is kan je altijd nog wat sneller.

Gepost door: Marc | 12-06-08

foei foei , je schema zo veranderen . 500 m 5 km van maken !! Moet soms kunnen he ! SOMS HE ! Ik ben blij dat je vorderingen maakt . Doe zo verder en je zal nog fel verbeteren !
groetjes je coach

Gepost door: mario | 15-06-08

De commentaren zijn gesloten.