17-06-08

WEER VERTROKKEN !

Maandagmiddag 16 juni

Na weer een paar dagen te hebben gerust heb ik terug mijn schoenen aangetrokken. Er stond een duurloop gepland van 14 km, maar heb die wijselijk niet gedaan. Sorry, Mario.

Doordat ik ook niet veel tijd had omwille van het afhalen van mijn kleine ukkepuk Andrès bij oma heb ik het op een duurloopje gehouden van 45 minuten ongeveer. Het liep lekker. Had weer een goed gevoel in de beentjes.

Precieze cijfers : 45 minuten 44 seconden. Hartslaggemiddelde 140 met een piekje van 150.

Rustig loopje dus voor mij. Morgen staat er een duurloopje van 8 km die dient om los te lopen en 10 x 20/40 versnellen. Dwz. 20 sec. snel en 40 sec uitblazen (rusten).

En dan zou ik in principe moeten klaar zijn om vrijdag te presteren. Van een persoonlijke recordtijd durf ik niet hopen door mijn ups and down trainingen van de laatste twee weken. Zal al blij zijn al ik mijn tijd kan benaderen van mijn eerste wedstrijd. We zien wel vrijdag. Zal in ieder geval meer starters zijn dan in de corrida. Zal goed moeten afklokken op de polar wanneer ik over de startlijn loop. Denk niet dat ik zal kunnen starten op de vierde rij gelijk op de corrida. Nu ja we zien wel. We maken er het beste van. Belangrijkste is dat ik kan starten.

Doei !

 

17:07 Gepost door Andy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.