25-06-08

SLECHT NIEUWS !

Tis toch niet waar zeker ! Jawel, het is van dadde.

Toen ik vandaag op een plaats moest leveren, toevallig bij een sportarts, ging ik wat moeizaam naar buiten. Die man had direkt in het snotje en vroeg of ik mij pijn gedaan had bij het leveren. Ik vertelde mijn verhaaltje van het lopen en de pijn die ik al enkele weken ervaar na het lopen.

"Heb je al gerust" vroeg hij. "Kom ik zal eens kijken".

Wat een meevaller, leveren en daar direkt al op de tafel mogen gaan liggen om mijn bovenbeen te onderzoeken. "Kheb het al gevoeld, het is een ontsteking van de pezen die over de knie naar je bovenste spieren leiden", zei hij. Eigenlijk was ik in de eerste plaats opgelucht zodat ik wist wat mijn pijn veroorzaakte. Maar aan de andere kant, voelde ik het al aankomen. "Rusten is de boodschap en zalvke smeren zo'n vier keer per dag". zei hij opnieuw. Nu ja, ik ging zowiezo rusten tot maandag, die twee dagen extra komen daar nu bij zodat ik bijna 10 dagen niet mag lopen. Hopelijk is die pijn dan weg en kan ik mijn schema die Mario vandaag in mijn mailboxske werpte terug aanvangen. By the way, Mario bedankt voor de mentale opkikker na mijn mailtje naar jou.

Zodus, rusten zal het worden en de blogjes van de collegarunnerkes opvolgen en misschien kwijlen als ik zie hoe zij het op training doen.

Tot de volgende......

 

 

16:59 Gepost door Andy in running | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Enkele dagen rusten en je batterijen weer wat extra opladen, geeft je een extra kick wanneer je terug pijnvrij kan lopen.

Gepost door: Marc | 26-06-08

Rustig aan ... en alles komt terug ok , veel beterschap

Gepost door: Katrien & Christ | 26-06-08

cool dag oogappelke tis ier me gwenny ee cole site wi !!!!!

Gepost door: gwenny vandierendonck ( oogappeltje | 01-07-08

De commentaren zijn gesloten.