10-07-08

BACK IN THE RUNNING !!!!

Gisteren met een bang hartje vertrokken richting Groenhove Bos om te zien of  het been genezen was.

Voila, we waren gestart. Rustig duurloopje. Ik was van plan om een km of 5 te lopen. Dat is dus 2 rondjes in het bos. Na het eerste rondje die ik aflegde in 26 min 30 sec (wat niet slecht is na 2 weken en een halveke niet te lopen) besloot ik om toch ook mijn tweede rondje af te werken hetzij wat trager.

Geen pijn tot dan toe gevoeld, okè, we gingen door. Enkel terug een klein ambetant gevoel in die bewuste spier of pees. Maar het was verdraagbaar en het liep lekker. Pffff, die laatste meters waren lastig. Nog effe en ik had terug mijn eerste duurloopje gedaan na mijn gedwongen inactiviteit.

Voila zih, 10 km duurloop zat erop. Eindtijd 52' 49" met een gemiddelde hartslag van 149. Ja, die hartslag is misschien hoog, maar ja wat wil je na een rustperiode. Of heb ik weer te rap willen lopen. Zal het nooit leren.

Belangrijkste is dat ik geen pijn had ! Effe stretchen en dan naar huis. Douchke nemen en heb dan wat ijs op die bewuste pees gelegd. Koud hè ! Nog effe insmeren met de ontstekingsremmer en dan richting bed. Slapen en rusten was de boodschap.

Vandaag heb ik alleen wat last van stijfheid in de bovenspieren. Maar geen pijn en dat vind ik toch wel super. Ik hoop dat ik terug wat gespaard blijf van blessures en dat ik mijn schema kan afwerken om op 9 augustus de kermisloop van 13 km te kunnen lopen.

En we zingen en we springen wat we zijn zo blij want........ ik hoor terug bij de actieve loper !

 

 

 

 

 

17:08 Gepost door Andy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ben blij voor je dat je terug kunt lopen en die hartslag is nu ook zo hoog niet aan die snelheid hoor. Nu ik nog en de bloggers zijn bijna weer allemaal op de been :-)

Gepost door: Stofke | 10-07-08

YES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wat een goed nieuws !! goed é manneke ,ben blij voor jou ,maar voorzichtig beginnen , niet meteen I vallekes gaan doen , maar dat moet ik jou in feite niet zeggen , verzorg je !!

Gepost door: Katrien | 10-07-08

Spoedig volledig herstel Andy Ik zie dat je een blessure hebt gehad, ik hoop dat alles vlug terug ok is, ik heb zelf drie weken gesukkeld met kuit,doch dat is ook achter de rug.Ik ga je bij mijn favorieten zetten, steeds gemakelijk om eens langs te komen,mag jij met mijn blog ook doen.
met sportieve groetjes
Patrick

Gepost door: patrick aerts | 12-07-08

De commentaren zijn gesloten.