14-07-08

Goesting en geen goesting !

Ik weet het, het is al maandag maar toch moet ik nog mijn blogje aanpassen omdat ik zaterdag een loopje gedaan heb.

Zaterdag morgen 8u00 onze kleine is weer vroeg van de partij. Hij ligt al een tijdje te roepen, papa, mama. Opstaan is dus de boodschap. Nog wat gerollebold in het bed met onze kleine Andrès en daarna opgestaan.

Mijn planning voor vandaag, boodschappen doen, lopen en.....

Eigenlijk zie ik het niet zitten om te gaan lopen, maar ja ik moet. Met een beetje dwang door mezelf en van de vrouw die zegt, "loop een klein toerke, het is beter dan niks". Ik feite heeft ze wel gelijk en beslis om toch maar te gaan lopen. Men zegt wel achter elk kampioen staat een sterke vrouw. Dat laatste is wel waar van die vrouw, maar dat ik een kampioen ben dat weet ik zo nog niet. Voor één iemand ben ik beslist wel zijn kampioen en dat is voor onze kleine Andrès. De rakker, een deugniet, maar toch zo'n lieve jongen.

Nu mijn duurloop van 8 km heb ik afgewerkt aan een rustig tempo. 43'38" met een gemiddelde hartslag van 148. Eén klein piekje naar 161 doordat het wat bergop ging tijdens mijn rondje. Al bij al niet slecht, het ging goed en de spieren protesteerden niet.  Bij thuiskomst heb ik mij eens naar de weegschaal begeven om eens te kijken wat mijn gewicht was. Hij digitaliseerde de cijferkes 66, mmm, das toch weer een goeie kg deraf sedert verleden week. Op de dag van de nacht van vlaanderen was mijn gewicht toch wat lager, 65 kg droog aan de haak dat ze zeggen. Maar ja, ik eet toch ook zo graag, drink graag eens ne Leffe of ne Duvel. Als dat al niet meer mag, we lopen tenslotte toch maar voor onze hobby.

Vanavond, maandag dus, trek ik opnieuw de schoentjes aan voor een rustig duurloopje. Mijn bovenbeen doet weer wat raar, 't zal afwachten zijn wat het doet als ik loop. Hopelijk gaat het goed en niet weer de slechte kant uit. Anders wordt het morgen dokters visite.

Doei

 

15:29 Gepost door Andy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ja soms kan een mens er tegenop zien om aan de training te beginnen maar nadien ben je suppercontent dat je gelopen hebt, meestal toch. Een streekbierke gaat er bij mij ook altijd in...we zijn geen profs hé...hopelijk geen verdere complicaties met je bovenbeen...

Gepost door: Stofke | 14-07-08

De commentaren zijn gesloten.