07-08-08

HET ZIT ME NIET MEE !!!!

Gezondheidsupdate !!!!

De nacht van dinsdag op donderdag rond 5u10 draaide ik me van rug naar mijn linkerzijde en kort daarop kreeg ik het gevoel dat ik een parachutesprong deed en mijn bed niet meer kon vasthouden. Vrouwke dacht dat ik droomde. Ik zei tegen haar "neen dit was geen droom, ik zweefde en het was precies of ik bewusteloos ging vallen". Ze ging me een glaasje water halen naar beneden en toen ze boven kwam en ik rechtop zat in bed, had ik terug hetzelfde gevoel, draaierig. De plafond, de kast, alles begon rond mij te slingeren. VIES GEVOEL !

Na een tijdje terug in slaap gesukkeld op de rechterzijde en in ruglig. Toen ik dan opstond gisterenmorgen had ik echt een mottig gevoel, net alsof ik een bakje bier binnen had (nog nooit gedaan hoor). Direkt de huisarts gebeld om te vragen of mijn bloeddruk niet te laag stond. Waarop die antwoordde neen, die symptomen wijzen daar niet op, zeker niet bij het neerleggen. Hij dacht dat het mijn middenoor was ontstoken is. Dat lijdt soms tot evenwichtstoornissen. Heb dan maar onmiddellijk een afspraak gemaakt om 's avonds langs te gaan.

18u30 doktersvisite, kom binnen Andy. Vertel het eens. Nogmaals mijn verhaaltje verteld. "We zullen eens kijken". "Ja, het is dat wat ik deze morgen vertelde tegen jou. Je middenoor".

Doordat ik verleden week een verkoudheid had met hoofdpijn gepaard en oorpijn is de buis van eustachius verstopt en dit leid tot die evenwichtsstoornissen. Had dit al eens meegemaakt in het voorjaar. Weer pillekes pakken om die verstopping weg te werken en oefeningen om mijn evenwicht terug in balans te brengen tot ik niet meer draaierig wordt bij bepaalde bewegingen.

Deze morgen voor de eerste keer die oefening gedaan. Op de rand van het bed zitten hoofd naar links draaien en naar boven kijken en me dan achterwaarts laten vallen (niet bruusk) en terug recht komen met hoofd voorwaarts gericht en dan hetzelfde maar hoofd naar rechts. Raar gevoel, je weet dat je draaierig gaat worden en toch moet je erdoor om het evenwicht te herstellen. Weer VIES GEVOEL !

LOPEN, af te raden, je weet nooit. Tegen volgende week zal het beter moeten zijn of volledig genezen zijn. Zal dan Coachy terug een nieuw schema moeten vragen want van mijn vorige schema heb ik niets kunnen lopen. Door die blessures en nu dit. Hopelijk heb ik dan alle ellende gehad dit jaar en kan ik me terug concentreren op het lopen. Alhoewel lang zal het ook weer niet duren voor ik terug de strijd zal moeten staken. Binnenkort wordt de tweede spruit geboren. Het is voorzien voor de derde september. Maar daarvoor wil ik graag mijn schema aan de kant schuiven om onze tweede spruit te verwelkomen. Wordt het een broertje of een zusje voor onze Andrès, dat is de vraag die ons nu wel meer parten begint te spelen. Ook al konden we het vragen, we hebben het niet gedaan. Was natuurlijk wel gemakkelijker geweest om de kinderkamer te behangen. Maar ja, aan alles is een mouw te passen en hebben we papier aan de muur gehangen die voor beide geslachtjes past. En om een lang verhaal af te sluiten, volgende week dinsdag zit de vakantie er terug op en moeten we terug aan de slag. Tis weer voorbij die mooie vakantie !

Voila zih blogje is terug geupdated, gelukkig zonder al te veel last van een draaierig gevoel in het hoofdje.

 

 

 

15:47 Gepost door Andy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Die middenoor is tijdelijk, tegen volgende week is dit wss wel volledig genezen en dan de geboorte, opnieuw een belangrijk moment in je leven, de geboorte van mijn dochter Jinne vorig jaar oktober en van mijn zoon Warre drie jaar terug zitten mij nog vers in het geheugen, een mooier moment bestaat er niet, geniet ervan en dat lopen dat kan daarna ook nog...

Gepost door: Stofke | 07-08-08

JAAAAJA!! Alle energie is ergens anders naar toe :-))))))
komt allemaal uit !! Dikke proficiat ! en zeker aan Katrientje ,dikke knuffels xxx ps die oor komt wel goed zenne ,tis waarschijnlijk een raar gevoel ! verzorg jullie en zorg voor mekaar hé ginder in Thourout :-)

Gepost door: Katrien | 07-08-08

De commentaren zijn gesloten.