11-08-08

EINDE VAN DE VAKANTIE !

 Tis morgen weeral van dadde. Terug gaan werken na een drietal weekjes vakantie. Het zal weer pijn doen morgen als die verdraaide klokradio om 4u50 zijn liedje begint te zingen.

Maar ik treur niet want vrijdag staat ons derde Akkerwindefeest gepland waarvan ik een helpende hand ben. Drie jaar geleden opgestart met 4 man, het A-Team, en nog altijd gaan we er elk jaar voor om een geslaagd feest te bekomen. Zie ook de foto's op onze website van de straat www.akkerwinde.tk ! We beginnen in feite donderdagavond al met de bar te openen om 20u voor mensen die niet in onze straat wonen om onze kas wat te steunen. Al de winsten worden integraal terug naar de straat uitgegeven. Zoals bijvoorbeeld elk jaar onze paaseierenraap voor de kleinsten van de straat. Vrijdag 12uoo starten we dan met onze aperitief die gemaakt wordt door Anthony ook gekend in de streek als DJ Tône. Omstreeks 13u kunnen we dan aanschuiven voor een heerlijke bbq met als afsluiterke rond 16 u een verrassingsdessertje. Ook voor de kleintjes is er dit jaar weer iets gepland namelijk een springkasteel. De voorgaande jaren huurden we nog een zaaltje maar dit jaar is het een straatfeest met gehuurde tenten. Zien wat dat geeft dit jaar. Het zal waarschijnlijk geen 9u in de morgen zijn 's anderendaags gelijk verleden jaar toen we afsloten met ons straatfeest om Anthony's oprit want we beginnen er vroeger aan (Verleden jaar was het 's avonds 18u gestart).

Ik weet wel eigenlijk is dit een loopblog van mij, maar wat randinfo over mijn bezigheden vertellen vind ik ook wel tof.

Volgende week probeer ik of mijn loopschoenen mijn vrienden nog zijn.

Groetjes Andy

14:36 Gepost door Andy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Dat mis ik wel van Torhout Het sociale , hier ligt het wat anders ook leuk maar "anders" enfin de loopvrienden zijn hier wel op en top sociaal , en dat is al een heel iets :-) die loopschoentjes zullen jou wel erg gemist hebben denk ik

Gepost door: Katrien | 12-08-08

feest Er is meer dan lopen alleen in 't leven en dat mag ook al eens op een loopblog vermeld worden hé: feest ze :)!!

Gepost door: sandra | 12-08-08

De commentaren zijn gesloten.