19-08-08

Tis Feest, tis feest en tis ier nog nooit zo gezellig geweest !

Het straatfeest was een echte meevaller, mooi weer, blije gezichten en vooral veel leute gemaakt. Het waren wel twee dagjes met weinig slaap tijdens de nachtjes. Maar voor een straatfeest heb ik dat er wel voor over. En onze Akkerwinde spaarkas is terug wat aangedikt nu.

Ondertussen ben ik terug fit en een beetje uitgeslapen na deze vermoeiende dagen. Op naar volgend jaar, maar eerst nog Pasen 2009 voorbereiden voor de kids van de straat.

Volgende feestje hebben we echt niet in de hand want we kunnen het niet plannen. Namelijk De "geboorte" van onze tweede spruit of spruitin is het volgende feestje die binnenkort plaats vind. Wanneer dat weet niemand, alleen onze kleine ukkepuk die nog rustig vertoefd in de buik bij mama. We zien wel, ik hou jullie op de hoogte.

Greets Andy

 

 

 

17:22 Gepost door Andy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

11-08-08

EINDE VAN DE VAKANTIE !

 Tis morgen weeral van dadde. Terug gaan werken na een drietal weekjes vakantie. Het zal weer pijn doen morgen als die verdraaide klokradio om 4u50 zijn liedje begint te zingen.

Maar ik treur niet want vrijdag staat ons derde Akkerwindefeest gepland waarvan ik een helpende hand ben. Drie jaar geleden opgestart met 4 man, het A-Team, en nog altijd gaan we er elk jaar voor om een geslaagd feest te bekomen. Zie ook de foto's op onze website van de straat www.akkerwinde.tk ! We beginnen in feite donderdagavond al met de bar te openen om 20u voor mensen die niet in onze straat wonen om onze kas wat te steunen. Al de winsten worden integraal terug naar de straat uitgegeven. Zoals bijvoorbeeld elk jaar onze paaseierenraap voor de kleinsten van de straat. Vrijdag 12uoo starten we dan met onze aperitief die gemaakt wordt door Anthony ook gekend in de streek als DJ Tône. Omstreeks 13u kunnen we dan aanschuiven voor een heerlijke bbq met als afsluiterke rond 16 u een verrassingsdessertje. Ook voor de kleintjes is er dit jaar weer iets gepland namelijk een springkasteel. De voorgaande jaren huurden we nog een zaaltje maar dit jaar is het een straatfeest met gehuurde tenten. Zien wat dat geeft dit jaar. Het zal waarschijnlijk geen 9u in de morgen zijn 's anderendaags gelijk verleden jaar toen we afsloten met ons straatfeest om Anthony's oprit want we beginnen er vroeger aan (Verleden jaar was het 's avonds 18u gestart).

Ik weet wel eigenlijk is dit een loopblog van mij, maar wat randinfo over mijn bezigheden vertellen vind ik ook wel tof.

Volgende week probeer ik of mijn loopschoenen mijn vrienden nog zijn.

Groetjes Andy

14:36 Gepost door Andy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

07-08-08

HET ZIT ME NIET MEE !!!!

Gezondheidsupdate !!!!

De nacht van dinsdag op donderdag rond 5u10 draaide ik me van rug naar mijn linkerzijde en kort daarop kreeg ik het gevoel dat ik een parachutesprong deed en mijn bed niet meer kon vasthouden. Vrouwke dacht dat ik droomde. Ik zei tegen haar "neen dit was geen droom, ik zweefde en het was precies of ik bewusteloos ging vallen". Ze ging me een glaasje water halen naar beneden en toen ze boven kwam en ik rechtop zat in bed, had ik terug hetzelfde gevoel, draaierig. De plafond, de kast, alles begon rond mij te slingeren. VIES GEVOEL !

Na een tijdje terug in slaap gesukkeld op de rechterzijde en in ruglig. Toen ik dan opstond gisterenmorgen had ik echt een mottig gevoel, net alsof ik een bakje bier binnen had (nog nooit gedaan hoor). Direkt de huisarts gebeld om te vragen of mijn bloeddruk niet te laag stond. Waarop die antwoordde neen, die symptomen wijzen daar niet op, zeker niet bij het neerleggen. Hij dacht dat het mijn middenoor was ontstoken is. Dat lijdt soms tot evenwichtstoornissen. Heb dan maar onmiddellijk een afspraak gemaakt om 's avonds langs te gaan.

18u30 doktersvisite, kom binnen Andy. Vertel het eens. Nogmaals mijn verhaaltje verteld. "We zullen eens kijken". "Ja, het is dat wat ik deze morgen vertelde tegen jou. Je middenoor".

Doordat ik verleden week een verkoudheid had met hoofdpijn gepaard en oorpijn is de buis van eustachius verstopt en dit leid tot die evenwichtsstoornissen. Had dit al eens meegemaakt in het voorjaar. Weer pillekes pakken om die verstopping weg te werken en oefeningen om mijn evenwicht terug in balans te brengen tot ik niet meer draaierig wordt bij bepaalde bewegingen.

Deze morgen voor de eerste keer die oefening gedaan. Op de rand van het bed zitten hoofd naar links draaien en naar boven kijken en me dan achterwaarts laten vallen (niet bruusk) en terug recht komen met hoofd voorwaarts gericht en dan hetzelfde maar hoofd naar rechts. Raar gevoel, je weet dat je draaierig gaat worden en toch moet je erdoor om het evenwicht te herstellen. Weer VIES GEVOEL !

LOPEN, af te raden, je weet nooit. Tegen volgende week zal het beter moeten zijn of volledig genezen zijn. Zal dan Coachy terug een nieuw schema moeten vragen want van mijn vorige schema heb ik niets kunnen lopen. Door die blessures en nu dit. Hopelijk heb ik dan alle ellende gehad dit jaar en kan ik me terug concentreren op het lopen. Alhoewel lang zal het ook weer niet duren voor ik terug de strijd zal moeten staken. Binnenkort wordt de tweede spruit geboren. Het is voorzien voor de derde september. Maar daarvoor wil ik graag mijn schema aan de kant schuiven om onze tweede spruit te verwelkomen. Wordt het een broertje of een zusje voor onze Andrès, dat is de vraag die ons nu wel meer parten begint te spelen. Ook al konden we het vragen, we hebben het niet gedaan. Was natuurlijk wel gemakkelijker geweest om de kinderkamer te behangen. Maar ja, aan alles is een mouw te passen en hebben we papier aan de muur gehangen die voor beide geslachtjes past. En om een lang verhaal af te sluiten, volgende week dinsdag zit de vakantie er terug op en moeten we terug aan de slag. Tis weer voorbij die mooie vakantie !

Voila zih blogje is terug geupdated, gelukkig zonder al te veel last van een draaierig gevoel in het hoofdje.

 

 

 

15:47 Gepost door Andy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |