20-09-08

DRUK, DRUK, DRUK !

Het is hier ontzettend druk, dat ik geen gaatje vindt om te gaan lopen. Ik was deze week in verlof omwille van mijn vaderschap, maar.....

Ik heb er in ieder geval van genoten, maar ook veel gewerkt. Ik ben dinsdag begonnen met het tuinhuis in een kleurtje te steken. Van het eikenkleur naar een iets modernere versie. Namelijk grijs met donkere grijsaccenten (ramen en deur). Niet dat ik iets heb tegen die romantische tuinhuisjes, maar ik vond die beter passen bij de stijl van ons huis.

Ons dochtertje Amélie is het ondertussen ook al gewoon van thuis te zijn bij mama en papa en natruurlijk bij grote broer. Het is wel even wennen aan de verandering, plannen maken lukt nog minder dan met Andrès. Alles hangt af van de ukkepuk wanneer die moet eten.  Jullie hadden gevraagd om een fotootje in primeur op de site te plaatsen, maar het lukt me niet. I'm sorry Wenkbrouw ophalen !  Misschien lukt het me nog wel een keertje. Hij geeft aan dat mijn bestanden te groot zijn. Ja ik fotografeer ook alles met een hoge resolutie zodat de kwaliteit van de foto's optimaal is.

LOPEN ? Misschien start ik terug volgende week. Ik zal er toch eens tijd moeten voor maken, anders lukt mijn opbouw en start niet. Pfffffffffffffffff.

 

Groetjes

14:10 Gepost door Andy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Er zijn belangrijker dingen nu, ja ja lekker druk, ik kan erover meepraten, eens je je daraai gevonden hebt loopt alles vanzelf, iets mooiers bestaat er niet, geniet er met volle teugen van...

Gepost door: Stofke | 20-09-08

nu zijn er belangrijkere dingen dan lopen . je dochter met die prachtige naam ! veel succes met je verdre trainingen

Gepost door: coach mario | 29-09-08

De commentaren zijn gesloten.