28-10-08

ONGELOOFLIJK ! MAAR WAAR !

 Tis gebeurd zih, mijn voetjes hebben de eerste meterkes terug gelopen op mijn vertrouwde trainingsparcours. Joepie ja jee !!!

We zijn weer gestart. Vandaag vroeg thuis gekomen van het werk. Niemand thuis. Vrouwke naar de babymassage met de kleine Amélie en Andrès was gaan spelen naar zijn neefje. Ideaal om terug te starten, want het is niet evident om te sporten met twee kleine ukkies 's avonds.

Zodus thuisgekomen, looptenueke aangetrokken en de schoentjes weer uit de doos gehaald. mmm, de zool ruikt nog naar mijn laatste kilometerkes die ik aflegde in juli. Ja, het is al zolang geleden. Maar ik heb er zin in. We gaan vertrekken zih.

Op het menu een 5 tal km met eventueel wandelen ertussen, we zien wel. De eerste meterkes, "wat heb ik dit gemist", beetje stroef. Kan ook niet anders na zo'n lange inactiviteit. Het buikje is wat bijgekomen, de spiermassa afgenomen,...... Maar de mekaniek werkt nog, en we zijn VERTROKKEN, das het belangrijkste. Ik voel me weer één worden met de loopbloggertjes.

Onderweg begin ik stilletjes aan al weer te dromen van mijn eerste 10 km die ik zal afleggen. Dat het maar vlug zover is. Dan kan ik Mario mailen om het goede nieuws te vertellen. Hij kan wel wat goed nieuws gebruiken met zijn blessure.

THUIS ! Niet gewandeld, rustig tempo en een al bij al geen slechte tijd. Ik weet die tijd speelt geen rol nu, maar was toch eens curieus hoe die zou zijn na de lange inactiviteit. De cijferkes : 5 km in 27 min en 36 sec. met een gemiddelde hartslag van 150. Ik mag niet klagen.

Beetje moe, maar toch zeer voldaan. God wat heb ik dit echt gemist. Het heeft zo'n deugd gedaan om terug te gaan lopen. Geen excuses meer, we zijn terug in de RUNNING.

Groetjes Andy

16:10 Gepost door Andy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

WWWoeehaaaaaaaaaaaaa !!! ewel das nu eens goed nieuws !!! ben echt blij jong voor je , voorzichtig klein beginnen en groots finischen !! ik kijk er al naar uit ! ps leuk zeg de baby massage !

Gepost door: Katrien | 30-10-08

De commentaren zijn gesloten.