28-10-08

ONGELOOFLIJK ! MAAR WAAR !

 Tis gebeurd zih, mijn voetjes hebben de eerste meterkes terug gelopen op mijn vertrouwde trainingsparcours. Joepie ja jee !!!

We zijn weer gestart. Vandaag vroeg thuis gekomen van het werk. Niemand thuis. Vrouwke naar de babymassage met de kleine Amélie en Andrès was gaan spelen naar zijn neefje. Ideaal om terug te starten, want het is niet evident om te sporten met twee kleine ukkies 's avonds.

Zodus thuisgekomen, looptenueke aangetrokken en de schoentjes weer uit de doos gehaald. mmm, de zool ruikt nog naar mijn laatste kilometerkes die ik aflegde in juli. Ja, het is al zolang geleden. Maar ik heb er zin in. We gaan vertrekken zih.

Op het menu een 5 tal km met eventueel wandelen ertussen, we zien wel. De eerste meterkes, "wat heb ik dit gemist", beetje stroef. Kan ook niet anders na zo'n lange inactiviteit. Het buikje is wat bijgekomen, de spiermassa afgenomen,...... Maar de mekaniek werkt nog, en we zijn VERTROKKEN, das het belangrijkste. Ik voel me weer één worden met de loopbloggertjes.

Onderweg begin ik stilletjes aan al weer te dromen van mijn eerste 10 km die ik zal afleggen. Dat het maar vlug zover is. Dan kan ik Mario mailen om het goede nieuws te vertellen. Hij kan wel wat goed nieuws gebruiken met zijn blessure.

THUIS ! Niet gewandeld, rustig tempo en een al bij al geen slechte tijd. Ik weet die tijd speelt geen rol nu, maar was toch eens curieus hoe die zou zijn na de lange inactiviteit. De cijferkes : 5 km in 27 min en 36 sec. met een gemiddelde hartslag van 150. Ik mag niet klagen.

Beetje moe, maar toch zeer voldaan. God wat heb ik dit echt gemist. Het heeft zo'n deugd gedaan om terug te gaan lopen. Geen excuses meer, we zijn terug in de RUNNING.

Groetjes Andy

16:10 Gepost door Andy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

01-10-08

LAATSTE RECHTE LIJN !!!

Lopen, lopen, lopen, wanneer ?????????

Wanneer dat blijft voor mij een ? We hebben onze handen vol met onze ukkies zodat er maar weinig tijd overblijft voor te lopen voorlopig. Ik maak er werk van in mijn planning om volgende week te starten. Hopelijk dan de echte come-back. Ik snak wel een beetje naar mijn loopschoentjes. Mijn conditie zal waarschijnlijk 0,0 zijn, maar ik bouw terug op naar een aanvaardbaar niveau.

De laatste rechte lijn !!! is begonnen voor de marathonloperkes die naar Eindhoven gaan. Heb er al dikwijls aan gedacht deze week. Hopelijk loop ik ooit ook een marathon in mijn loopcarrière. Hoop doet leven !

Maar allééé SUCCES aan de vrouwen en de mannen die kilometerkes gaan vreten in Eindhoven. Coachy geef er maar ne lap op ginder als Haas en breng Katrien in een goeie tijd over de eindmeet in Eindhoven !

Groetjes Andy

20:57 Gepost door Andy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |