04-11-08

EZELKE ?

Van een tegenslag gesproken. Verleden week, daags na mijn eerste looptraining, tijdens het werk mijn pootje verzwikt. Lap, voor de zoveelste keer weeral.
Men zegt dikwijls een ezel stoot zich geen tweemaal aan dezelfde steen. Wel ik wel. Gelukkig valt de kwetsuur nogal mee deze keer. Beetje opgezwollen tegen de avond. Ge-Iced en een gelleke derop gesmeerd. Het ergste is dat ik verleden week dus niet heb kunnen verder lopen. Weer rusten, pffffffff.

Vandaag dinsdag 4 november (gisteren verjaard, 36 jaar geworden) toch de loopschoentjes aangetrokken om te zien of die enkel ging protesteren. Wel ik moet zeggen, liep geconcentreerd rond om hem zeker niet opnieuw om te slaan. Was het daardoor dat mijn harstlag wat hoger lag ? Mijn 5 km loopje ging goed met mijn enkel. Mijn hartslag lag wel wat aan de hoge kant deze keer, heb me nochtans niet geforceerd. Rustig gelopen ! De cijferkes : 5 km in 28'46" met een gemiddelde hartslag van 155.

Belangrijkste is dat ik gelopen heb en dat het geen pijn deed. Enkel ziet er goed uit, niet teveel gezwollen, komt goed. Ik kijk nu al terug uit naar mijn volgende loopje.

Groetjes

21:06 Gepost door Andy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Pijnvrij lopen is het voornaamste, nog proficiat met je birthday !

Gepost door: Stofke | 05-11-08

De commentaren zijn gesloten.