05-01-09

Terug van weggeweest !

Tis al weer een tijdje geleden dat ik nog eens mijn blog heb upgedate. Ik heb vandaag effe tijd, ben nog dagje in verlof maar lopen zit er niet in. Ik ben vandaag nanny van onze kleine Amélie (4 maanden). Dan maar effe bloggen hè om de tijd aangenaam en nuttig door te brengen.

Maar eerst iets belangrijks. Aan iedereen een gelukkig en voorspoedig, sportief, liefdevol 2009 toegewenst. Aan al diegene die dit jaar wedstrijden lopen, veel succes tijdens die wedstrijden en de trainingen die er aan vooraf gaan. Marathon loperkes, misschien dit jaar niet, maar zeker volgend jaar sta ik ook aan de start van een 42 km loop.

Heb wel gelopen tijdens mijn afwezigheid op mijn blog, heb een nieuw herstelschema gekregen om terug het gevoel te krijgen dat ik "kan" lopen (grapje). Neen, bedoeld om terug de spieren het gevoel te geven dat we er weer tegen aan zullen proberen te gaan in 2009. Het valt goed mee dat schema. Bedankt Mario.

Vandaag nog de kerstboom afgebroken en terug voor 11 maanden op de zolder geplaceerd. Verder geen nieuws. Ah ja, nieuwe loopschoen gekregen voor mijn nieuwjaar van het vrouwke om mij nog meer te stimuleren om te gaan lopen. Zal effe wennen worden want het is een ander merk of mijn voorgaande. Maar die waren zo goed als versleten bijna. Alléé versleten is een groot woord, de demping is niet meer 100 % vandaar een nieuw paar. Zal ze deze week eens testen of ze ook goed lopen. Meer nieuws daarover volgt nog. Zal nu maar stoppen en mijn kleine ukkepuk een flesje geven. Tis nogal een hevige zulle. Eéntje met karakter, misschien wordt het ook een loperke !

Groetjes Andy

14:49 Gepost door Andy in running | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Welkom terug en... DE BESTE WENSEN !!

Gepost door: Bjorn Paree | 06-01-09

ha ha ... als hij wat mee heeft van zijn vader zal het een toppertje worden maar dat zal ook groot deel van Katrientje zijn denk ik :-) welkom terug ,we begonnen je te missen :-)

Gepost door: Katrien | 06-01-09

De commentaren zijn gesloten.