27-01-09

Bloggen !

Beste bloggertjes,

Het bloggen staat momenteel op een laag pitje. Tijdsgebrek,.... maar niettegenstaande ik niet blog ben ik wel blijven lopen. Hang er wel niet zoveel tijd meer aan om alles in detail op mijn blog te zetten voorlopig. Maar ik wil jullie toch een kort overzichtje geven. Het lopen begint weer aardig te lopen. De conditie komt stilaan terug al had ik zondag een dipje. Teveel wind om goed te zijn. We hebben ons er toch doorgeworsteld en een tripje van 6,5 gedaan met de helft ervan tegen de beukende wind in. Het was fris als ik vertrok maar na een tiental minuten liep het zweet ervan af. Het vochtverlies heb ik dan maar dezelfde dag in de namiddag terug bijgevuld met een frisse Duvel en een Westmalle Triple. We hadden babybezoek ! Alléé babybezoek, onze meid is ondertussen al vier maanden geweest. Eén en al brok natuur. 

Morgen gaan we er terug tegenaan met onze voetjes op de eenzame verharde weg.

Doei

20:17 Gepost door Andy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

19-01-09

SCHOENTJES !

Weet  je nog dat ik verteld had dat ik nieuwe loopschoenen had gekregen (wel zelf gekozen) voor mijn nieuwjaar van het vrouwke. Wel ze hadden me gezegd in de winkel loop er eens mee, en kom ermee terug als ze je niet bevallen of niet goed zitten. Wel het was zover, woensdag ermee gelopen. Pff, geen goed gevoel, te wijd aan de voet,.... Kortom gebeld om te ruilen."Geen probleem, kom er maar mee terug". Zogezegd zogedaan. Zaterdag laatstleden dus gaan ruilen voor een ander paar. Terug dezelfde als mijn eerste paar maar ondertussen fel verbeterd qua schoen. Never change the winning team. Vandaar terug Saucony's, mijn new balance terug in de winkel gedropt. Zal ze deze week eens aantrekken om te lopen en zien of ze terug gegoten zitten als mijn vorige saucony's.

Groetjes Andy

 

17:19 Gepost door Andy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

05-01-09

Terug van weggeweest !

Tis al weer een tijdje geleden dat ik nog eens mijn blog heb upgedate. Ik heb vandaag effe tijd, ben nog dagje in verlof maar lopen zit er niet in. Ik ben vandaag nanny van onze kleine Amélie (4 maanden). Dan maar effe bloggen hè om de tijd aangenaam en nuttig door te brengen.

Maar eerst iets belangrijks. Aan iedereen een gelukkig en voorspoedig, sportief, liefdevol 2009 toegewenst. Aan al diegene die dit jaar wedstrijden lopen, veel succes tijdens die wedstrijden en de trainingen die er aan vooraf gaan. Marathon loperkes, misschien dit jaar niet, maar zeker volgend jaar sta ik ook aan de start van een 42 km loop.

Heb wel gelopen tijdens mijn afwezigheid op mijn blog, heb een nieuw herstelschema gekregen om terug het gevoel te krijgen dat ik "kan" lopen (grapje). Neen, bedoeld om terug de spieren het gevoel te geven dat we er weer tegen aan zullen proberen te gaan in 2009. Het valt goed mee dat schema. Bedankt Mario.

Vandaag nog de kerstboom afgebroken en terug voor 11 maanden op de zolder geplaceerd. Verder geen nieuws. Ah ja, nieuwe loopschoen gekregen voor mijn nieuwjaar van het vrouwke om mij nog meer te stimuleren om te gaan lopen. Zal effe wennen worden want het is een ander merk of mijn voorgaande. Maar die waren zo goed als versleten bijna. Alléé versleten is een groot woord, de demping is niet meer 100 % vandaar een nieuw paar. Zal ze deze week eens testen of ze ook goed lopen. Meer nieuws daarover volgt nog. Zal nu maar stoppen en mijn kleine ukkepuk een flesje geven. Tis nogal een hevige zulle. Eéntje met karakter, misschien wordt het ook een loperke !

Groetjes Andy

14:49 Gepost door Andy in running | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |