19-02-09

Ze hebben me ook te pakken !

Hey bloggertjes,

Ze hebben me ook te pakken gekregen die vervelend beestjes die je longen onzuiver maken, je koppijn bezorgen, je keel als schuurpapier maken en je oren doen suizen als een toeter.

Algemene conclusie : doktersvisite gedaan dinsdagavond om 21u. Besluit : De rest van de week rustig aan doen en ZEKER niet werken. Dat laatste zag ik direkt zitten, het rustig aan doen, pfff, daar krijg ik de kriebels van. Maar het zit niets anders op. Rusten en vooral niet buiten gaan lopen. Verdorie, ik was nochtans goed op dreef. Had ondertussen mijn 10 km goed in de kuitjes verdeeld en was klaar om gemotiveerd verder te doen en te werken aan mijn snelheid en eventueel kms.

Eerst die bacterie uit mijn lijf krijgen en dan terug opbouwen zeker. Zal weer leuk zijn de eerste keer dat ik loop. Alles zal weer tegentrekken, spieren, gewrichten en zelfs mijn gezicht. Mijn mimiek zal weer mooi zijn als ik het lastig krijg. Mja, zal wel in het donker lopen, zien ze mij niet zo goed afzien. Haha.

Ben ondertussen ook weer aangesproken om lid te worden van het oudercomité van het plaatselijk schooltje waar onze kleine Andrès zit. Heb meteen voor de functie van schatbewaarder gesolliciteerd en toegewezen gekregen. Ik moet nu niet alleen voor onze centjes zorgen, maar ook voor die het oudercomité. Nieuwe uitdaging na mijn administratieve taken bij de straat (www.akkerwinde.tk). Eerste vergadering al achter de rug en we zien het zitten, we gaan er helemaal voor. Niets leuker dan vergaderingen in een onstpannen sfeertje met leuke mensen, een glaasje wijn, een chipje, een kaasje,.... Wat moet een mens nog meer hebben.

 LOPEN EN NIET ZIEK ZIJN VERDORIE !!!! Dadde moeten we hebben.

Blogje weer geupdated, tot volgende keer !

Andy

11:04 Gepost door Andy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |