16-04-09

Stramme Spieren !

Stramme spieren ?

Ik heb stramme spieren is het nu van mijn 10 km loop die ik dinsdagavond gedaan heb of is het van gisteren de hele tijd rechtop te staan tijdens mijn Karcher avontuur.

Dinsdagavond redelijk gedreven gelopen. 55 minuten en ik was terug thuis. Van thuis uit vertrokken naar het bos van Groenhove 2,5 km, daar een 5-tal km gelopen in het zog van de Roadrunners (op zo'n 50 meter blijven hangen en het niet dicht krijgen, frustrerend...) en dan terug naar huis 2,5 km. Dit was dus goed voor 10 km. Moe maar voldaan en vooral pijnlijke spieren in de kuiten. Lang geleden dat ik zoiets gevoeld heb. Maar na een verkwikkende douche was ik bijna terug helemaal de oude ! Figuurlijk bedoeld, want ik voel me soms een prille twintiger als ik wegga. Ik geraak moeilijk terug naar huis. Ben nogal een plakkerke op dat gebied.

Gisteren dus ons tuinpad, oprit en terras onder handen genomen met de Karcher. Amai, het was precies eens nodig. Buiten vuile benen en vuile natte schoenen was het een leuke verfrissing tijdens de middag toen de zon ketterde op mijn bolleke. Mijn spieren staan zo stijf, strak en stram als kweet niet wat. Het zal vanavond op een zeeeeeeeer rustig tempo zijn denk ik als ik ga lopen. Als het niet vlot zal het een kort tochtje zijn om de beentjes los te lopen. Op hoop van lopen !

groetjes

14:50 Gepost door Andy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Het zal wel van terras zijn die stramme spieren, er worden andere spieren gebruikt door een andere houding aan te nemen...

Gepost door: Stofke | 16-04-09

corrida je zal er wel staan op de corrida ! Misschien loop ik ook of anders komen we je aanmoedigen !

Gepost door: wim | 21-04-09

De commentaren zijn gesloten.