16-04-09

Stramme Spieren !

Stramme spieren ?

Ik heb stramme spieren is het nu van mijn 10 km loop die ik dinsdagavond gedaan heb of is het van gisteren de hele tijd rechtop te staan tijdens mijn Karcher avontuur.

Dinsdagavond redelijk gedreven gelopen. 55 minuten en ik was terug thuis. Van thuis uit vertrokken naar het bos van Groenhove 2,5 km, daar een 5-tal km gelopen in het zog van de Roadrunners (op zo'n 50 meter blijven hangen en het niet dicht krijgen, frustrerend...) en dan terug naar huis 2,5 km. Dit was dus goed voor 10 km. Moe maar voldaan en vooral pijnlijke spieren in de kuiten. Lang geleden dat ik zoiets gevoeld heb. Maar na een verkwikkende douche was ik bijna terug helemaal de oude ! Figuurlijk bedoeld, want ik voel me soms een prille twintiger als ik wegga. Ik geraak moeilijk terug naar huis. Ben nogal een plakkerke op dat gebied.

Gisteren dus ons tuinpad, oprit en terras onder handen genomen met de Karcher. Amai, het was precies eens nodig. Buiten vuile benen en vuile natte schoenen was het een leuke verfrissing tijdens de middag toen de zon ketterde op mijn bolleke. Mijn spieren staan zo stijf, strak en stram als kweet niet wat. Het zal vanavond op een zeeeeeeeer rustig tempo zijn denk ik als ik ga lopen. Als het niet vlot zal het een kort tochtje zijn om de beentjes los te lopen. Op hoop van lopen !

groetjes

14:50 Gepost door Andy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

05-04-09

Ups and downs

Bloggertjes,

Mijn loopcarrière als het al een carrière kan of mag noemen gaat inderdaad gepaard met ups and downs. Maar mijn streefdoel is toch de Katho- Corrida in Torhout te kunnen lopen op 15 mei. Donderdag en vandaag, zondag, terug goed gelopen en een tiental kilometer gelopen. Vandaag de grote toch van 10 gedaan, en ik moet zeggen, het lukte me aardig. Ik mis wel nog de snelheid, omwille van het feit dat ik enkel duurloopjes doe. Door mijn ups and downs kan ik met moeite opbouwen. Maar daar moet verandering in komen, ik heb nog een goeie maand om wat aan mijn snelheid te doen. En anders ja... dan loop ik de corrida 10 km gewoon om hem uit te lopen zonder al te veel illusies. Mijn tijd van verleden jaar ambieer ik niet, ik wil hem lopen uit pure fun.

We zien wel.

Groetjes Andy

 

13:31 Gepost door Andy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |