28-05-09

Duurloopje van 7 km vlotjes afgewerkt !

Na een aantal dagen rust te hebben genomen, niet gepland maar door allerlei omstandigheden, vandaag terug die schoentjes aangetrokken die nog ruiken als nieuw. Die geur van die rubberzolen alleen al doen je verlangen om erop te lopen. Genoeg gezever over mijn schoenen. Realiteit nu !

Vandaag dus een duurloopje afgewerkt aan een rustig tempo. Geen hoge hartslagen halen was mijn doel. En het lukte me nog ook. Max 151 tijdens mijn 7 km durend tochtje. Ik kon zelfs met momenten meezingen met mijn beste vriend, de mp3 speler, die ik altijd meeneem tijdens mijn trainingen. Ik had niet verwacht van zo goed te lopen vandaag na de dagen rust. Eens rusten kan misschien deugd doen, maar ik verlangde om te lopen vandaag. Ideale omstandigheden rond 19u30, mooi brandend zonnetje, weinig wind, propere wegen maar vooral GOEDE BENEN.

We gaan ons rustig voorbereiden naar de 10 km Tom Vancompernolle tijdens de Nacht van Westvlaanderen. Neen, de marathon is nog niet voor mij weggelegd, dat laat ik over aan onze bloggers Wim, Katrien en Koen. Bij deze alvast veel succes tijdens de trainingen. Aan Wim zou ik zeggen, als ge goesting hebt om klinkers ergens te gaan leggen, AFBLIJVEN. Katrien, ja wat zou ik je als raad meegeven, rustig aan die 42 in Torhout. Koen, Leffe drinken als voorbereiding om een marathon is het beste wat er is ! VEEL SUCCES marathonloperkes bij deze nu al !

Doeier de doei !!!!

 

 

 

21:50 Gepost door Andy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

NVV de marathon laat ik dit jaar ook aan mij voorbijgaan.. hopelijk heb ik tegen dan ook Goede benen net als jij...

Gepost door: Vince | 29-05-09

Dag Andy
mijn weekend was zo druk, dat ik enkel op vrijdagavond een uurtje kon lopen. Ik hoop van morgen om half zeven nog een loopje te placeren.Tot binnenkort met de 'Nacht' zou ik zeggen.hoewel, wat dacht je van de woensdagavondtraining van Torrac?
groetjes!

Gepost door: hansy | 01-06-09

ier si !! goe bezig zie ik , ja mannekes dat gaat nen ferme pr zijn op de 10km , geloof me !! ps ga nu 2x per week gaan trainen in Groenhove en omstreken (past voor mijn werk en voor het ophalen van M'tje) eens iets anders :-)

Gepost door: Katrien | 02-06-09

De commentaren zijn gesloten.