03-06-09

Lopen tegen mijn ergste vijand !

Gisteren dinsdagavond 19u00 vertrekkens klaar om een rustig duurloopje te gaan ondernemen. Ik had aanvankelijk niet veel zin omwille van het feit dat mijn ogen tranen stroomden bij momenten en ik nogal last had van niesbuitjes. "De hooikoorts" heeft mijn weer veroverd. Zodus werd het lopen tegen mijn ergste vijand in de zomer, de POLLEN ! Ik had zoveel mogelijk mijn voorzorgen genomen om mijn ogen te beschermen. Ne zonnebril (Rudy Project) van ten tijde ik nog fietste. Ideaal van design om mijn oogjes weg te steken. Ne zakdoek, daar had ik geen plaats voor en dat was extra gewicht. Ik ging het wel kwijt geraken mijn snottebellekes. (VIEZE PRAAT, sorry) 

Het liep wel vlotjes, niet in het rood gaan en de hartslag zo laag mogelijk proberen te houden was de boodschap. Vertrokken van thuis (Rozeveld) richting Keiberg dan via de Brildam richting Groenhovebos. Effe door het bos om koelere lucht op te zoeken om uit te komen boven op de Ventweg. Vandaar terug richting Rozeveld. Voor bloggers die niet van de streek zijn is deze uiteenzetting van mijn toerke niet echt interessant zeker. Mijn toerke was ongeveer 9 km en het liep als een gesmeerde ketting op een fiets, ondanks die vervelende pollen. Mijn twijfel wordt stilaan weggewerkt om te starten in de Tom Vancompernolle 10 km tijdens de nacht van Vlaanderen. Ik heb nog tijd om te beslissen om me vooraf in te schrijven. Ik probeer morgen opnieuw te lopen ook al zal het een kort tochtje moeten worden want het vrouwke heeft afgesproken morgen om 20u om met haar voetjes eens te laten spelen (verzorgen). Als ik de tijd heb wordt een kort versnellingstochtje van een 5-tal km.

Ne mens heeft soms of altijd tijd tekort. Wat zal dat dan zijn als ik gepensioneerd ben ?

Groetjes

 

 

20:59 Gepost door Andy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Wat zal dat zijn als ik gepensioneerd ben? Ik weet het antwoord als ervaringsdeskundige, al 5 jaar thuis. Ook tijd te kort!!

Gepost door: Tiny | 03-06-09

nacht Zelfs pollen houden je niet tegen, je staat er weer hé ! Waarom niet de 10 lopen ? Zelfs op het gemak en dan nadien genieten van de marathon en 100 km mannen die langskomen. Ik trakteer nog een voor mijn verjaardag, kan dit je overhalen ???

Gepost door: wim | 07-06-09

Nog geen ervaring mee met de pensioen leeftijd . Maar mijn dagen zijn nu al tekort . Bezigheden genoeg. Genieten van de 10 km lopen zou ik ook doen !!

Gepost door: coach mario | 08-06-09

Toerke Rozeveld Ik kon je uiteenzetting over je toerke Rozeveld goed volgen want tot 12 jaar terug woonde ik ook op 't Rozeveld :-). Tot op de N8.

Gepost door: sandra | 14-06-09

Ook mijn gesmeerde fietsketting durft soms al wel eens haperen.

Gepost door: Marc | 14-06-09

De commentaren zijn gesloten.