09-10-09

Road Runner

De Road Runners, een club uit Torhout met als motto "samen uit, samen thuis" , zijn mijn nieuwe loopvrienden geworden. Al enkele weken loop ik nu samen met hen (nog niet officieel ingeschreven als lid) en ik amuseer mij terwijl ik afzie tijdens het lopen. Dankzij hen heb ik een korte tijd terug de 10 km in de benen. Gisteren heb ik zelfs een beetje het commando mogen voeren tijdens ons loopje. Ik liep wel niet bij de rappe road runners, maar bij de middenmoot. Als ik een goeie winter doormaak dan kan ik misschien eens beginnen dromen van die beoogde marathon in juni. Ik heb er alvast weer goesting in ! Het alleen lopen was een beetje een sleur en nu in clubverband lopen, gewoon zalig. 2x per week lachen, grollen, maar vooral lopen. En dan in het weekend nog eens proberen wat kmtjes te lopen en dat komt goed.

Het bloggen zal altijd op een laag pitje blijven omwille van tijdsgebrek. Maar het bloggen is een bijzaak, het lopen is de hoofdzaak. Maar vooral niet te vergeten het genieten van het lopen blijft de erezaak.

Groeten Andy

Groeten

21:39 Gepost door Andy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Dag Andy Blij dat je weer een road runner bent of een Groenhove bos runner ! De dochter haar uren zijn veranderd dus kan ik niet meer meelopen met de olifanten in Oostende en ik heb het ook moeilijk om me te motiveren om de loopschoenen aan te trekken ! Tot in december is het toch kalm aan en dan zien we wel weer ! Groetjes !

Gepost door: wim | 26-10-09

De commentaren zijn gesloten.